A Sony Ericsson teniszrajongóknak szánt bennfentes tippjei a foursquare™-en

A Sony Ericsson-tól kaptam tegnap éjjel egy sajtóközleményt amit alább teljes terjedelemben le is közlök. A Sony Ericsson Foursquare promóciójáról szól, ahol a WTA teniszversenyekről adnak tippeket, a versenyeknek otthont adó helyszínekről. Részemről nagyon jó jelnek tartom, hogy egy globális 4sq akciót már Magyarországon , magyar nyelven is igyekeznek népszerűsíteni. És akkor magáról az akcióról:

A Sony Ericsson támogatásával a WTA az első globális sportverseny-sorozat, amely a foursquare™-en is követhető


Doha, 2010 október 26.: A Sony Ericsson az első márka, amely a teniszrajongók számára saját felülettel jelenik meg a dinamikusan növekvő, helyfüggő szolgáltatáson, a foursquare™-en. A „Sony Ericsson Tennis“ követői a WTA teniszversenyeknek otthont adó városok legnépszerűbb helyeire vonatkozó exkluzív információkról és ajánlásokról értesülhetnek Xperia™ mobiltelefonjaikon.

A dohai szezonzáró WTA bajnoksággal kezdődően a női tenisztornára ellátogató rajongók bennfentes tippeket olvashatnak arról, honnan látható legjobban a verseny, mikor tekinthetnek be a színfalak mögé a gyakorlópályákon, illetve hol találják az éjszakai élet legjobb szórakozóhelyeit. Mindehhez csak a „Sony Ericsson Tennis“-t kell követni a foursquare™-en. A sztárjátékosok is csatlakoznak majd a közösséghez, megosztják saját tippjeiket, és bejelentkeznek a legnépszerűbb helyeken. A 2011-es szezonban a rajongóknak esélye nyílik begyűjteni az exkluzív Sony Ericsson Tennis jelvényeket is, melyekkel gazdagíthatják jelvény (badge) gyűjteményüket.

„A Sony Ericsson örömére szolgál, hogy a foursquare™-rel közösen fejleszthet olyan megoldásokat, melyek segítségével még több élményt kínálhatunk a teniszeseményekre ellátogató rajongók számára. Elég, ha egy Xperia™-val bejelentkezünk a foursquare™-re, és máris bennfentes tippeket tudhatunk meg arról, melyek a legjobb helyek a teniszeseményeken, és melyek a legizgalmasabb történések az egyes versenyhelyszíneken“ – nyilatkozta Stephan Croix, a Sony Ericsson globális marketing partnerségekért felelős igazgatója.

„A közösségi média kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy a tornák a létező legteljesebb élményt nyújtsák a tenisz szerelmesei számára. A WTA játékosainak jelenleg is több millió rajongója van a különböző közösségi média-platformokon. Ezzel az új kezdeményezéssel a sportág követői színfalak mögötti információkhoz juthatnak kedvenc játékosaikról, így megtudhatják, milyenek játék közben, illetve a pályán kívül“ – folytatta Andrew Walker, a WTA globális marketingért és kommunikációért felelős elnöke.

„A foursquare™ felhasználói felfedezik a világot. A teniszrajongók számára a Sony Ericsson készülékek ideális eszközök, melyek a kedvenc játékosaikra és a városaikban zajló tornákra vonatkozó aktuális információkkal gazdagítják a felhasználói élményt“ – tette hozzá végül Holger Luedorf, a foursquare mobil tartalmakért és szövetségekért felelős alelnöke.
 

Katt a szóban forgó Foursquare oldalért!

Címkék: sony helyek tennis ericsson wta foursquare venue
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://foursquare.blog.hu/api/trackback/id/tr972404485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Find us on Google+
süti beállítások módosítása