Foursquare új hely hozzáadása

add_venue_screenshot.png

Az egyik leggyakoribb kérdés az új Foursquare használóktól, hogyan lehet új helyet létrehozni a Foursquaren.

Mivel a Foursquare-n általában már minden hely fent van, és nagyon gyakran kerül fel duplikáció egy adott helyből, a hely felvitele funkció nem kapott kiemelt menüpontot a mobilkliensben.

A legegyszerűbb és legkényelmesebb módszer, ha weboldalon hozzuk létre az új helyszínt. https://foursquare.com/add_venue

Pár alapszabály amit érdemes betartani.

Ha lakást, lakhelyet adsz hozzá a Foursquare-hez, kategóriának a „Residence” a „Home (private)” állítsd be.  Ha így teszel, a konkrét cím sose fog látszódni nyilvános keresésekben.

Csak olyan helyszín vigyél fel, ami valódi, nem fiktív, nem tartalmaz káromkodást vagy obszcén szavakat, informatív, azaz mások számára is hasznos lesz. A Foursquare méri, az általad felvitt venue-k, helyszínek minőségét. 


foursquare_add_venue.png

Mobiltelefonon ennél több lépes a helyszín létrehozása. A leggyorsabban a keresés oldalról lehet eljutni a helyszín hozzáadásához. Keress rá arra a helyszínre, amit felvinnél. Ha megtalálod, nincs szükség újabb, azonos helyszínre. A keresés találatok alatt (vagy ha nincs találat, akkor keresési találatok helyet) előbukkan az új helyszín hozzáadása opció.

foursquare uj hely hozzaadasa foursquare uj hely hozzaadasa
foursquare uj hely hozzaadasa foursquare uj hely hozzaadasa

Short link erre a posztra: http://bit.ly/uj4sqhely

Kommentekben jöhetnek a kérdések, legjobb tudásunk szerint igyekszünk válaszolni.


Címkék: how-to helyszín foursquare venue
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://foursquare.blog.hu/api/trackback/id/tr254764889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scaryface 2012.10.27. 11:12:08

Sziasztok!
Hogy lehetek egy általam létrehozott helyszín üzemeltetője?
Find us on Google+
süti beállítások módosítása