Hogyan kell Foursquare-ezni?

Ha hallottál már a Foursquare-ről és szívesen kipróbálnád te is mitől érdekes ez az alkalmazás, de nem tudod, hogyan kezdj neki, kövesd az alábbi lépéseket!

 

1. Végy egy okostelefont

iPhone, Android, Blackberry, Nokia OVI (Symbian), kb. ezek játszanak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Regisztrálj a Foursquare weboldalán, ide kattintva

A szokásos adatok (név, jelszó, emailcím, telefonszám, város, nem, születési dátum) megadása után tölts fel profilképet, majd jelölj be Foursquare barátokat. A Foursquare meg tudja keresni kik a Gmail, Twitter és Facebook kontaktjaid akik már használják a Foursquare-t, őket bejelölheted, illetve hívhatsz meg még nem 4sq-ező barátokat az emailcímük megadásával.

3. Töltsd le a Foursquare alkalmazást az okostelefonodra

iPhone: Töltsd le a Foursquare alkalmazást a telefonodra az App Store-ból.

Blackberry: Töltsd le a Foursquare alkalmazást a telefonodra a Blackberry App World-ből, vagy nyisd meg a következő linket a telefonod böngészőjében: http://foursquare.com/blackberry/beta

Android: Töltsd le a Foursquare alkalmazást a telefonodra az Android Market-ből, vagy nyisd meg a következő linket az telefonod böngészőjében: market://search?q=pname:com.joelapenna.foursquared

Nokia OVI: Töltsd le a Foursquare alkalmazást a telefonodra a Nokia OVI Store-ból.

4. Check in!

Amint letöltötted telefonodra az alkalmazást, máris beléphetsz a regisztrációkor megadott adataiddal és elkezdheted a 4sq-ezést, megoszthatod barátaiddal merre jársz, figyelheted ők épp merre vannak, vadászhatsz speciális ajánlatokra, olvasgathatod mások tippjeit a helyekről, adhatsz meg saját tippeket a helyről ahol jársz, gyűjtögethetsz jelvényeket és nekiláthatsz a város egy új szemszögből való felfedezésének!

Címkék: in check foursquare hogyankell
11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://foursquare.blog.hu/api/trackback/id/tr1002407110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzGergő · http://foursquare.blog.hu/ 2010.11.05. 11:16:34

@donkardos: Szia, köszi az infot! a mainstream app-okra próbáltam koncentrálni, amiket a foursquare is listáz a főoldalán. Te a MySquare-t használod?

SzGergő · http://foursquare.blog.hu/ 2010.11.05. 12:53:41

@szalas: igen, de úgy ítéltem meg, hogy ez sem mainstream. de lehet hogy rosszul gondoltam. Neked van ezzel tapasztalatod? használod esetleg igy a 4sq-t?

Geeklány · http://geeklany.hu 2010.11.05. 14:10:47

Az m.foursqaure.com -ot (átvisz a foursquare.com/mobile-ra) akár notebookról is használhatod wifin keresztül. GPS nincs, de rákereshetsz a helyre név alapján, s ha más már volt ott, bejelentkezhetsz. Ja és cím alapján fel is vihetsz új check-in pontokat.

SzGergő · http://foursquare.blog.hu/ 2010.11.05. 16:14:07

@donkardos: azt hiszem csinálok majd itt egy kis felmérést, hogy ki milyen platformról és felületről használ 4sq-t, tanulságos lehet!

dH2K · http://dh.squidcode.com 2010.11.06. 03:19:11

OS X Desktopra aztán meg ott van a FourSquareX is, ami viszont be is mér IP alapján.

SzGergő · http://foursquare.blog.hu/ 2010.11.06. 10:07:04

@dH2K: most találkozom először ezzel, egész szofisztikáltnak tűnik első ránézésre! köszi!

NoHAB 2011.08.03. 15:57:32

Sziasztok! Specialt hogy tudok létrehozni? Válaszaitokat előre is köszönöm.
Find us on Google+
süti beállítások módosítása