Foursquare infografika: Sziget 2012 Fesztivál

foursquare-2012-sziget-fesztival-infografika-1000_1346108014.png_1000x2000

Elkészült a Sziget 2012 Fesztivál Foursquare trendjeit ábrázoló infografika.

Sajnos a Szigeten nem volt jelentős Foursquare mozgósítás, a venue-k nagy része is kapkodva, hiányosan került fel. A csütörtöki „zúzos” napon valószínűleg kevesen lóbáltak okostelefont a kezükben, ennek megfelelően a checkinek száma is jóval kisebb volt a szomszédos napokhoz képest.

Az egyetlen árva Foursquare speciál mellé felkerült pár pozitív példa is, jövőre talán már gazdagabb lesz a Sziget Foursquare kínálata is.

A check-in sűrűséget ábrázoló, első grafikán megpróbáltuk megjelölni, mikor, ki lépett fel a tüskékkel kb. azonos időpontban. A tüskék mellett szereplő nevek nem biztos, hogy a tüskét generálták, ezért felelősséget nem vállalunk, hogy a megjelölt előadó művészek voltak a legnépszerűbbek.

Képen klikk = nagyobb lesz.

 

Címkék: swarm sziget fesztival infografika foursquare venue
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://foursquare.blog.hu/api/trackback/id/tr904736403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Find us on Google+
süti beállítások módosítása