Sexy Geek Party - Foursquare vonatkozással

Egy Foursquare vonatkozással is bíró buliról kaptam hírt, bemásolom alább:

 

Sexy Geek Party Magyarországon!
Ez egy nyílt forráskódú buli, ami annyit tesz, hogy okos telefonnal bárki számára ingyenes a belépés, valamint köztünk akkora nagy kocka lehetsz, amilyen csak szeretnél, itt ez dicsőség. Félreértés ne essen, ez nem "Star Wars Geek Party", ami csupán arról szól, hogy együtt nézzük a Csillagok Háborúja ismétléseit. Nem, itt bizony valódi party lesz, testfestett csajokkal, ahol az ital akciót a Coronita adja, a térerőt pedig a Vodafone!

Nyereményjáték: jelöld be a Facebook oldalunkon, hogy milyen okostelefonnal érkezel. Azon csapat tagjai között, akik a legnagyobb számban képviseltetik magukat, értékes okostelefont sorsolunk ki!
Íme néhány iránymutatás a partyhoz, hogy biztosan elvegyülhess:
-    A bulira érdemes mindenkinek beöltözni és a lehető legszexisebb formáját hoznia, mert a legjobb és legötletesebb jelmezeket díjazzuk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A jelszó: Öltözz be, s légy TE a legnagyobb kocka! ;)
Fiúknak:
Fehér vagy kockás ing és csokornyakkendő. Ha nagyon rég vetted már fel valamelyik sorozat karakter jelmezedet, akkor most itt a lehetőség. Ha pedig fázós típus vagy, akkor Steve Jobs garbójában és egy klasszikus Levis 501-es farmerban is divatosan feszíthetsz, de a sportcipőt se felejtsd, ha az Apple CEO-jának babérjaira akarsz törni.

Lányoknak:
A diáklány jelmeznek biztosan örülne minden kocka férfi, de ha simán csak sexy szerelésben jöttök, akkor már sokat tesztek a Geek-ekért, hogy végre valós 3D-ben élvezze a gyönyörű nők látványát.
UNISEX és szinte elengedhetetlen, az igazi Geek-ek védjegye:
Az igazi, utánozhatatlan, fekete, vastag műanyag keretes szemüveg! 


De mit is jelent az, hogy GEEK?
A technika és informatika iránt érdeklődők körében jelenleg két fő csoportot különböztethetünk meg. Ezek a geekek és a kockák.
Imádnak bütykölni, szerelgetni, moddolni a különböző informatikai vagy egyéb műszaki kütyüjeiket szoftveres, vagy akár hardveres módon is. Idejük nagyrészét ez teszi ki gyakorlatilag.
A 21. századi geek ezzel szemben nem negatív vagy pejoratív jelzőt takar. A geek minőségi (és sokszor) drága technikai eszközöket használ, szereti ha az általa imádott kütyük és szoftverek ötletesek, valamiben nagyon kiemelkedőek, s egyben gyakorlatilag hibamentesen működnek, használatuk bosszankodásmentes. Fontos számára a szép, átgondolt design, valamint sokszor az is, hogy annak presztízse is legyen. A geek facebookozik, twitterezik, foursquarezik, blogol, ezeken a szociális tereken otthon érzi magát, s aktívan használja is őket. Önkifejezésük fontos formái által lettek a geekek a 21. század új véleményvezérei.
Külföldön már tarol a stréber divat, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy trendi Geek-nek lenni.
A helyszínen lesznek testfestett lányok, nyereményjátékok, jó zene és minden ami egy fergetegesen jó bulihoz kell.
És még valami:
Ingyen almát osztunk annak aki becsekkol a buli alatt a foursquare-en.
Venue:  Sexy Geek Party
Ha nem tudnád mi ez, akkor itt utána olvashatsz: http://foursquare.blog.hu/
ja és persze töltsd le hozzá az appot! :D

Találkozunk 2011. 02. 24.-én este 22:00-tól, s addig nyomjuk ameddig jól érezzük magunkat. Készülj fel, ez a buli legen... wait for it... dary lesz!!!  :)
Helyszín: Szikra Cool Tour house

Címkék: vodafone ajánlatok foursquare specials venue
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://foursquare.blog.hu/api/trackback/id/tr672676529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Find us on Google+
süti beállítások módosítása