Foursquare akciók Stanton Warriors-nál!

Megkértek, hogy adjak hírt egy szombat esti buliról ahol bizony nagyon komolyan veszik a Foursquare-t. Minden ötödik bejelentkező nyereményre számíthat, illetve egy Swarm Badge megszerzését is megcélozták a szervezők! Én ehhez annyit tennék hozzá, hogy már simán vagyunk annyian, hogy ha nagyon akarjátok akkor a Super Swarm megszerzése sem lehetetlen! 

Április 2-án, a Stanton Warriors buli alkalmából Foursquare csődületet szervez a Hypnosis, hogy a közönségükkel összefogva szerezzék meg a sokak által áhított Swarm Badge-et!

Stanton Warriors buli és Foursquare csődület!



A Stanton Warriors buli alkalmából Foursquare csődületet szervez a Hypnosis csapat, hogy közös erővel szerezhessék meg a sokak által áhított Swarm Badge-et! Ha tényleg sokan fogják használni a bulin a bolondos geotagging játékot, akkor még egy komolyabb kitűző is összejöhet…

 Jelentkezz be április 2-án, 23:00 és 02:00 között a Merlinbe belépve a "Hypnosis Clubnights" helyszínre! (http://foursquare.com/venue/19465720). Mutasd fel a jegypénztárnál a telefonon megjelenő check-in képernyőt, és ha szerencséd van, és éppen te vagy a következő 5. játékos, egy ingyen sört vagy egy klasszikus Breabeat.hu x Inside pólót kapsz ajándékba!

Játékszabályok: rendelkezned kell érvényesített belépővel, továbbá a bejelentkezésedet a Facebookon is közzé kell tenned! Minden 5. jelentkező nyer, amíg a készlet tart!

Kövesd a Hypnosis játékait az új Foursquare oldalukon: http://foursquare.com/hypnosisevents

Az est apropója pedig a brit vendég új szerzői albuma és néhány izgalmas új remixe... A várakozásnak vége, itt van a Stanton Warriors friss hosszanjátszója ‘The Warriors’ címmel. Szinte rezidensnek számítanak a Hypnosis klub-évadjaiban, nem véletlenül. Első meghívásukkor azt mondták a szervezők: “Tökéletes megszólalás, fülbemászó dallamok és nehéz grúvok, melyekben mindig ott lüktet a funk. Ők a breaks valaha létezett legnagyobb produkciója” – mely tétel azóta ugyanúgy érvényes. Pörölycsapás dobok, fajsúlyos ütemek és bugyileszedő basszusok, hanyagul idecitálva néhány remixelt nagyágyú: Black Eyed Peas, M.I.A., Gorillaz, Busta Rhymes vagy Azzido Da Bass, mind így sztantonosítódtak. 


A buli magyar hangjai a Concrete két arca, S-Pekt és Ster, valamint a fiatal producerpáros, a Dublic. A látvány pedig a legutóbb debütált speckó mapping vizuál a Neonedge jóvoltából. Beltéri architekturális vetítés lesz a javából…

Április 2-án Stanton Warriors lemezbemutató party és Foursquare csődület a Merlinben! Mekkora harc lesz ez?

AZ ALBUM MEGVÁSÁROLHATÓ
https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/350448/The%20Warriors

 


Fellépők:


Stanton Warriors (Fabric, Punks / UK)
S-Pekt & Ster (Concrete!)
Dublic (Future Music, Rewind)
NeonEdge mapping vizuál

Pacifista Aula:
Bal vs Jinx (egész estés 4/4 szett)

Jönnél? Jelezd!
http://www.facebook.com/event.php?eid=152854874774582

BELÉPŐ: 2500 HUF, elővételben és a helyszínen is!
Jegyelővétel március 25-től a Merlin emeleti bárpultjánál, amíg a készlet tart!
 
BÓNUSZ: 
Melegíts nálunk! Italakció éjfélig: korsó sör 290 Ft, Monster-vodka 500 Ft.
Extra Meyer Sound hangosítás: fortyogó szubok és analóg keverés.

NYERJ JEGYET
A bulira ingyen belépőket sorsolunk ki a facebook
eseményt visszaigazolók között, akik egyben lájkolják a Hypnosis page-et is: www.facebook.com/Hypnosis.Events

START 22:00

Linkek:
www.facebook.com/Hypnosis.Events
www.foursquare.com/hypnosisevents
www.twitter.com/hypnosisevents

www.twitter.com/stantonWarriors
www.facebook.com/stantonwarriors
www.merlinbudapest.org
 

 

Címkék: events foursquare specials
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://foursquare.blog.hu/api/trackback/id/tr922791199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GentleSpecter 2011.05.27. 02:17:51

Az miért van, hogy egy napja nem kapok pontot semmiért, mert állandóan ezzel a rapid fire check in-nel jön? Pedig két csekkolás között volt vagy 20km meg 9 óra.

Exin 2011.07.13. 11:54:00

Hello!
A kérdésem amatőr: hogyan lehet új helyeket (pl.: a munkahelyem, otthonom) felvinni? Vagy ehhez valamennyi pontot össze kell gyűjtenem? Bocsi, de nem találtam erre vonatkozó leírást sehol sem...vagy nem jó helyen kerestem...:)
Köszi a választ előre is!
Find us on Google+
süti beállítások módosítása