Mayors Wars a Dürer Kertért!

Tudomásom szerint Magyarországon az első klasszikus mayor ajánlattal rukkolt elő a Dürer Kert: a mayor (legtöbbet bejelentkezett felhasználó) címet adott napon aktuálisan birtokló Foursquare felhasználó féláron fogyaszthat egy általa választott italt! Ez versenyre késztetheti a helyet látogatókat, hogy minél többször csekkoljanak be.
 

Ez versenyre késztetheti a helyet látogatókat, hogy minél többször csekkoljanak be. Azoknak a helyeknek lehet érdemes ilyen típusú akcióba fogniuk, akikhez egyébként is már viszonylag sokan jelentkeznek be, így valódi küzdelem alakulhat ki a legtöbbet bejelentkezett felhasználó címért. A Dürer Kert esetében ez megalapozottnak tűnik, jelenlegi adatok alapján eddig 254-en jelentkeztek be. Ugyanakkor a mayor címet mindösszesen 2 bejelentkezéssel birtokolja az aktuálisan legtöbbet bejelentkezett felhasználó, tehát akár már holnapután meg lehet tőle szerezni a címet és ezzel együtt az aznapi félárú italt!

Szerintem remek kezdeményezés, kezdődjék a Mayor Wars!

Címkék: budapest ajánlatok foursquare specials venue
6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://foursquare.blog.hu/api/trackback/id/tr532721633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S.Z.I. 2011.03.09. 11:38:47

Ez jó ötlet.
Ennek a blognak meg pláne örülök. Kár, hogy csak most találtam ide :D

A kontakt infó itt jobb oldalt gondolom személyhez vezet, nem a bloghoz mint csoporthoz..

SzGergő · http://foursquare.blog.hu/ 2011.03.09. 12:26:18

@S.Z.I.: ja, ezek csak az én elérhetőségeim. De ha Facebook-on követed a Foursquare Magyarországon oldalt (itt is kinn van jobb oldalon), oda mindig kiposztolom az itteni blogbejegyzéseket!

S.Z.I. 2011.03.09. 15:19:43

Az megvan már, azért gondoltam hogy ez is az. Reflex alapján jelöltelek is véletlenül :D

Tschöppy · http://elsomaratonom.blog.hu 2011.03.10. 11:49:13

Na, ez jó! Persze épp most vesztettem el a mayorshipet... :)

Kiposztoltam amúgy az fb page falára is, de hasonló akcióval támad már egy másik hely is Budapesten, mintegy három-négy hónap után a 4square megküldte levelét, így meg tudtuk csinálni a specialt.

SzGergő · http://foursquare.blog.hu/ 2011.03.10. 11:51:50

@Tschöppy: igen, megírom majd azt is!
Fel lehet gyorsítani egyébként az ajánlat elkészítését, csak írni is kell a foursquare-nek. ugy 1-2 nap alatt meg lehet csinalni. ha nem irsz nekik, akkor nagyon lassan megy keresztul.

Tschöppy · http://elsomaratonom.blog.hu 2011.03.10. 13:26:23

Köszi! :)

Írtunk nekik, telefonáltunk, minden volt. Még a Mozaiknak is írtam, hogy ők hogy bírták rá a 4square-t, hogy elfogadja őket... De aztán nagynehezen megoldódott a héten a dolog.
Find us on Google+
süti beállítások módosítása