Közben a Foursquaren: Első magyar epic swarm

Tegnap megtörtént az első, magyarországi epic swarm. Az esemény sikerének kulcsa a remek szervezés és a 2012-es Schönherz Mátrix résztvevőiből álló check-in bázis volt.

facebook_szervezes.jpg

A rendezvény 20:00-kor kezdődött.

  • Swarm: 19:38
  • Super swarm (250): 20:05
  • Super duper swarm (500): 20:20
  • Epic swarm (1,000): 20:58

A checkinelésre a helyszínen is motiválták a jelenlevőket, valamint hosszas szervezés és tervezést követően ingyen wifi is segítette az eseményt. Az ingyenes wifi-n csak a Foursquare-t lehetett elérni.

Adatbázisban így néz ki a tegnapi epic swarm:

epic_swarm_percrol_perce.jpg

Kattra nagyobb lesz!

És a helyszínen:

Sajnos nem ez az első európai epic swarm, korábban volt már európában epic swarm, például Moszkvában az idei Foursquare Day-en 2,343 check-in volt egy időben.

Gratulálunk a szervezőknek és a résztvevőknek. Foursquare új hely hozzáadása

add_venue_screenshot.png

Az egyik leggyakoribb kérdés az új Foursquare használóktól, hogyan lehet új helyet létrehozni a Foursquaren.

Mivel a Foursquare-n általában már minden hely fent van, és nagyon gyakran kerül fel duplikáció egy adott helyből, a hely felvitele funkció nem kapott kiemelt menüpontot a mobilkliensben.Foursquare infografika: Sziget 2012 Fesztivál

foursquare-2012-sziget-fesztival-infografika-1000_1346108014.png_1000x2000

Elkészült a Sziget 2012 Fesztivál Foursquare trendjeit ábrázoló infografika.

Sajnos a Szigeten nem volt jelentős Foursquare mozgósítás, a venue-k nagy része is kapkodva, hiányosan került fel. A csütörtöki „zúzos” napon valószínűleg kevesen lóbáltak okostelefont a kezükben, ennek megfelelően a checkinek száma is jóval kisebb volt a szomszédos napokhoz képest.

Az egyetlen árva Foursquare speciál mellé felkerült pár pozitív példa is, jövőre talán már gazdagabb lesz a Sziget Foursquare kínálata is.

A check-in sűrűséget ábrázoló, első grafikán megpróbáltuk megjelölni, mikor, ki lépett fel a tüskékkel kb. azonos időpontban. A tüskék mellett szereplő nevek nem biztos, hogy a tüskét generálták, ezért felelősséget nem vállalunk, hogy a megjelölt előadó művészek voltak a legnépszerűbbek.

Képen klikk = nagyobb lesz.

 Foursquare akciók Stanton Warriors-nál!

Megkértek, hogy adjak hírt egy szombat esti buliról ahol bizony nagyon komolyan veszik a Foursquare-t. Minden ötödik bejelentkező nyereményre számíthat, illetve egy Swarm Badge megszerzését is megcélozták a szervezők! Én ehhez annyit tennék hozzá, hogy már simán vagyunk annyian, hogy ha nagyon akarjátok akkor a Super Swarm megszerzése sem lehetetlen! 

Április 2-án, a Stanton Warriors buli alkalmából Foursquare csődületet szervez a Hypnosis, hogy a közönségükkel összefogva szerezzék meg a sokak által áhított Swarm Badge-et!Mayors Wars a Dürer Kertért!

Tudomásom szerint Magyarországon az első klasszikus mayor ajánlattal rukkolt elő a Dürer Kert: a mayor (legtöbbet bejelentkezett felhasználó) címet adott napon aktuálisan birtokló Foursquare felhasználó féláron fogyaszthat egy általa választott italt! Ez versenyre késztetheti a helyet látogatókat, hogy minél többször csekkoljanak be.
 Ingyenes belépő Foursquare checkinért!

Az Országos Széchényi Könyvtár Foursquare akciója szerint ingyen juthat belépőjegyhez a Nyomtatott magyar föld- és éggömbök a kezdetektől napjainkig című kiállításra a hatodik alkalommal a könyvtárba bejelentkező felhasználó!


Sexy Geek Party - Foursquare vonatkozással

Egy Foursquare vonatkozással is bíró buliról kaptam hírt, bemásolom alább:

 

Sexy Geek Party Magyarországon!
Ez egy nyílt forráskódú buli, ami annyit tesz, hogy okos telefonnal bárki számára ingyenes a belépés, valamint köztünk akkora nagy kocka lehetsz, amilyen csak szeretnél, itt ez dicsőség. Félreértés ne essen, ez nem "Star Wars Geek Party", ami csupán arról szól, hogy együtt nézzük a Csillagok Háborúja ismétléseit. Nem, itt bizony valódi party lesz, testfestett csajokkal, ahol az ital akciót a Coronita adja, a térerőt pedig a Vodafone!

Find us on Google+